Εύη  Μπριντάκη
 
ψυχολόγος     οικογενειακή θεραπεύτρια
 

 

 

Υπηρεσίες

Αναλαμβάνω παιδιά με προβλήματα συγκέντρωσης, διάσπασης προσοχής, επιθετικής συμπεριφοράς, χαμηλής αυτοεκτίμησης, δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, διαταραχή φύλου, φοβίες, ενούρησης, εγκόπρινσης, άγχους, πανικού, κατάθλιψης, αγοραφοβίας καθώς και παιδιά που έχουν υποστεί τραυματικά γεγονότα (πένθος, ασθένειες, χειρουργικές επεμβάσεις).

Αναλαμβάνω ενήλικες που εμφανίζουν άγχος, πανικό, κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκασμούς, αγοραφοβία, βουλιμία, φοβίες, διαταραχή φύλου, δυσκολία διαχείρισης των σχέσεων καθώς και ενήλικες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τοκετού ή έχουν υποστεί τραυματικά γεγονότα (πένθος, ασθένειες, επεμβάσεις).

Αναλαμβάνω ζευγάρια που θέλουν να βελτιώσουν την σχέση τους ή που βρίσκονται σε κρίση, όπως και ζευγάρια που είτε δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί είτε αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προβλήματα με τα παιδιά τους.

  • Αναρωτιέσαι πώς να βελτιώσεις και να εξελίξεις τις σχέσεις με τους γύρω σου;
  • Βιώνεις κάποια κατάσταση που σου προκαλεί άγχος, δυσφορία, φόβο, πανικό και θέλεις να την λύσεις;
  • Έχεις βιώσει έναν χωρισμό, μια απώλεια ή ένα διαζύγιο και θέλεις να προχωρήσεις αλλά δεν ξέρεις το πώς;
  • Παρατηρείς σωματικά εξανθήματα, πονοκέφαλους, πόνους στο σώμα και δεν γνωρίζεις την πηγή αυτών και θέλεις να την ανακαλύψεις;
  • Αντιμετωπίζεις προβλήματα στην δουλεία σου και χρειάζεσαι τρόπους να τα διαχειριστείς;

Στην πρώτη αναγνωριστική επίσκεψη θα πάρετε τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε αφού διερευνηθούν και συζητηθούν οι λόγοι που σας οδήγησαν εδώ.

Από κοινού θα αποφασίσουμε την πορεία της θεραπείας συνυπολογίζοντας τις ανάγκες του κάθε ατόμου χωριστά. Συνάπτουμε ένα είδος "προφορικού συμβολαίου" που θα αναφέρει το κόστος, την διάρκεια, τους στόχους της θεραπείας και όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα απολυτής εχεμυθείας και ασφάλειας.