Εύη  Μπριντάκη
 
ψυχολόγος     οικογενειακή θεραπεύτρια
 

 

 

Υπηρεσίες

Αναλαμβάνω παιδιά με προβλήματα συγκέντρωσης, διάσπασης προσοχής, επιθετικής συμπεριφοράς, χαμηλής αυτοεκτίμησης, δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, διαταραχή φύλου, φοβίες, ενούρησης, εγκόπρινσης, άγχους, πανικού, κατάθλιψης, αγοραφοβίας καθώς και παιδιά που έχουν υποστεί τραυματικά γεγονότα (πένθος, ασθένειες, χειρουργικές επεμβάσεις).

Αναλαμβάνω ενήλικες που εμφανίζουν άγχος, πανικό, κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκασμούς, αγοραφοβία, βουλιμία, φοβίες, διαταραχή φύλου, δυσκολία διαχείρισης των σχέσεων καθώς και ενήλικες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τοκετού ή έχουν υποστεί τραυματικά γεγονότα (πένθος, ασθένειες, επεμβάσεις).

Αναλαμβάνω ζευγάρια που θέλουν να βελτιώσουν την σχέση τους ή που βρίσκονται σε κρίση, όπως και ζευγάρια που είτε δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί είτε αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προβλήματα με τα παιδιά τους.

Η Ψυχοθεραπεία Online ή συμβουλευτική εξ αποστάσεως είναι ο νέος τρόπος ψυχολογικής παρέμβασης. Καλύπτει άτομα που για λόγους ασθένειας δυσκολεύονται να μετακινηθούν, άτομα που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή άτομα που το ωράριο της δουλειάς δεν τους επιτρέπει να έχουν εύκολη πρόσβαση στο γραφείο του ψυχολόγου. Πρόκειται για μια εμπιστευτική διαδικασία που τηρείται το απόρρητο και διέπεται από τις αρχές της ISMHO(International Society for Mental Health). Δεν ενδείκνυται για ανθρώπους με αυτοκτονικό ιδεασμό ή με έντονη ψυχοπαθολογία.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η πρόσβαση σε έναν υπολόγιστη, στη παροχή ίντερνετ και σε web camera. Μετά ακολούθει η εγκατάσταση του προγράμματος Skype. Πρόκειται για μια δωρέαν εφαρμογή, γρήγορη και αξιόπιστη το μόνο που χρειάζεται είναι η εγγραφή στο πρόγραμμα.